GPSPentru efectuarea operatiei de trasare utilizam cea mai noua tehnologie de determinare a punctelor prin metode GPS (tehnologia NTRIP - Networked Transport of RTCM via Internet Protocol, a serviciului ROMPOS-RTK). Astfel, am redus tarifele practicate datorita faptului ca nu se mai platesc punctele de statie GPS necesare in cazul unei trasari prin metode clasice.

Recomandare:

Inainte de a cumpara un teren, este foarte bine sa apelati la serviciile unei Firme de Cadastru sau a unei Persoane Autorizate, pentru a va arata exact unde se afla terenul pe care vreti sa-l cumparati. Noi va putem ajuta sa identificati limitele exacte ale proprietatii. Sunt foarte multe cazuri in care abia dupa efectuarea tranzactiei imobiliare, ulteriorii proprietari vor sa stie exact unde le este terenul (s-ar putea sa nu fie unde va asteptati). Cu aceasta Lucrare de Cadastru, care se numeste Trasare (Intarusarea limitelor de proprietate), sunteti asigurati ca faceti o tranzactie corecta si nu cumparati la sfarsitul tarlalei sau in planul 2.

Trasarea imobilului (intarusare teren) este o operaţie necesara deoarece, inainte sa incepeti saparea fundatiei pentru gard sau constructie, este bine sa va asigurati ca nu construiti pe terenul vecinului.

Actele necesare pe care proprietarul terenului trebuie sa le pună la dispozitia noastra:

 1. Planul de amplasament si delimitare a imobilului" care contine coordonatele punctelor care delimiteaza terenul (vezi imaginea), in sistemul de proiectie Stereografic 1970 sau in sistemul de proiectie. Aceste coordonate definesc forma, suprafata si dimensiunile terenului dumneavoastra;
 2. copie a actului de identitate al proprietarului;
 3. daca este cazul, copie al actului de proprietate a persoanei desemnata de proprietar sa participe la operatia de trasare.

Nota:

Dacă „Planul de amplasament si delimitare a imobilului" nu contine coordonatele punctelor in sistemul Stereografic, ele vor fi obtinute de persoana autorizata, in baza unei solicitari de informatii semnata si de proprietarul terenului si adresată Oficiului de Cadastru. In cazul in care se constata ca imobilul este translatat sau prezinta suprapuneri in baza grafica OCPI, se impune intocmirea unei documentatii de actualizare pentru remedierea acestor neconcordante.

Operatiunea de trasare se executa doar dupa ce s-a avizat cadastrul si avem coordonatele in Sistem stereografic 1970, altfel limitele pot fi eronate.

In cazul in care documentatia cadastrala este veche, se va face actualizarea datelor cadastrale in Sistem stereografic 1970 si abia dupa aceste operatiuni se va executa trasarea.

Nu ne asumam raspunderea pentru imprejmuirea facuta ulterior de proprietar care nu a respectat limitele trasate conform Procesului Verbal de Trasare eliberat sau pentru orice fel de modificari facute ulterior de primarie cu privire la modificarile facute asupra planului parcelar sau a noilor regulamente aparute.

Operatia de trasare se finalizeaza cu emiterea unui „Proces verbal de trasare", prin care vi se confirma poziţionarea corectă în spatiu a punctelor care delimiteaza imobilul si care va va ajuta in relatia cu vecinii dumneavoastra si diverse institutii.

Ne puteti contacta pe e-mail-ul din sectiunea CONTACT pentru orice fel de nelamuriri sau informatii si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Consultanta este gratuita si nu atrage nicio obligatie din partea dvs!

Va multumim!

Cadastru

Asiguram urmatoarele servicii:Gps-South-S82-V

 1. Lucrari de cadastru si intabulare pentru orice tip de imobil (apartamente, case, vile, terenuri intravilane si extravilane) in Bucuresti si Ilfov;
 2. Actualizari/Rectificari de cadastru - modificarea limitei de prop...

Citeste mai mult

Topografie

Lucrari topografice executate de firma noastra: 

 1. Planuri de situatie si amplasament;
 2. Planuri de situatie in vederea obtinerii: PAC, PUD, PUZ, PUG sau a Certificatului de Urbanism;statie
 3. Intocmi...

Citeste mai mult

Constructii

casa-cheieExecutam de la A la Z lucrari de constructii:

 1. case la rosu;
 2. case la cheie;

Asiguram calitate maxima la preturi minime. Consultanta este gratuita si nu atrage nicio obligatie din partea dvs!

 

Citeste mai mult

Studii geotehnice

Reprezinta documentatia geotehnica de baza necesara proiectarii oricarei constructii, fiind parte componenta a documentatiei tehnice necesara autorizarii executarii lucrarilor de construire, conform Legii nr. 50/29.07.1991 privind autorizarea executării lucrărilor de const...

Citeste mai mult

Evaluari imobiliare

In vederea realizarii evaluarii imobiliare, va aducem la cunostinta:

 1. Scopul evaluarii imobiliare
 2. Acte necesare evaluarii imobiliare
 3. Tarife aferente evaluarii imobiliare

Citeste mai mult