Certificare-Energetica

     Asiguram servicii de certificare energetica a cladirilor, elaboram certificatul de performanta energetica pentru apartamente si cladiri, efectuam auditul energetic al cladirii, necesar pentru imobilul dumneavoastra. Realizam proiecte de reabilitare termica a constructiilor existente precum si consultanta tehnica permanenta.

     Dispunem de ingineri cu o bogata experienta acumulata in realizarea unor proiecte complexe si cu destinatii variate. Scopul nostru este elaborarea unor proiecte intotdeauna de calitate prin abordari de metode moderne, cu respectarea exigentelor normativelor tehnice si a standardelor europene in vigoare.

     Putem acoperi o Proiectare Completa prin colaboratorii nostri externi pentru toate specializarile implicate: arhitectura, structura, instalatii sanitare, termice si electrice, urmarire executie. Asiguram documentatia tehnica necesara pentru constructii individuale, amenajari de spatii comerciale, blocuri de locuinte, imobile de birouri, spatii de depozitare, hale de productie, constructii agricole, extinderi si consolidari.

     

Cadastru

Asiguram urmatoarele servicii:Gps-South-S82-V

  1. Lucrari de cadastru si intabulare pentru orice tip de imobil (apartamente, case, vile, terenuri intravilane si extravilane) in Bucuresti si Ilfov;
  2. Actualizari/Rectificari de cadastru - modificarea limitei de prop...

Citeste mai mult

Topografie

Lucrari topografice executate de firma noastra: 

  1. Planuri de situatie si amplasament;
  2. Planuri de situatie in vederea obtinerii: PAC, PUD, PUZ, PUG sau a Certificatului de Urbanism;statie
  3. Intocmi...

Citeste mai mult

Constructii

casa-cheieExecutam de la A la Z lucrari de constructii:

  1. case la rosu;
  2. case la cheie;

Asiguram calitate maxima la preturi minime. Consultanta este gratuita si nu atrage nicio obligatie din partea dvs!

 

Citeste mai mult

Studii geotehnice

Reprezinta documentatia geotehnica de baza necesara proiectarii oricarei constructii, fiind parte componenta a documentatiei tehnice necesara autorizarii executarii lucrarilor de construire, conform Legii nr. 50/29.07.1991 privind autorizarea executării lucrărilor de const...

Citeste mai mult

Evaluari imobiliare

In vederea realizarii evaluarii imobiliare, va aducem la cunostinta:

  1. Scopul evaluarii imobiliare
  2. Acte necesare evaluarii imobiliare
  3. Tarife aferente evaluarii imobiliare

Citeste mai mult