Asiguram urmatoarele servicii:Gps-South-S82-V

 1. Lucrari de cadastru si intabulare pentru orice tip de imobil (apartamente, case, vile, terenuri intravilane si extravilane) in Bucuresti si Ilfov;
 2. Actualizari/Rectificari de cadastru - modificarea limitei de proprietate, modificarea suprafetei imobilului;
 3. Intabulare constructii noi - Inscriere constructie noua in Cartea Funciara;
 4. Dezmembrari si alipiri de terenuri intravilane si extravilane;
 5. Apartamentare - dezmembrari de blocuri pe apartamente, boxe, garaje si parti comune indivize;
 6. Documentatii pentru scoaterea definitiva din circuitul agricol a terenurilor aflate in intravilan si extravilan;
 7. Aviz tehnic OCPI, necesar obtinerii Certificatului de Urbanism, a Proiectului pentru Autorizatia de Construire (PAC) sau obtinerii numarului postal;
 8. Relevee constructii civile si industriale;
 9. Expertize extrajudiciare pentru intabularea prin tribunal;
 10. Consultanta de specialitate in domeniu, oferita gratis pentru lucrarile comandate.

Dispunem de echipamentele topografice moderne si performante iar calitatea lucrarilor este garantata de experienta expertilor nostri.

Lucrarile topografice sau cadastrale sunt executate in conformitate cu legislatia in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Starea dosarului de cadastru depus la OCPI poate fi urmarita online, tot ce trebuie sa stiti este numarul de inregistrare, pe care vi-l furnizam noi in momentul depunerii lucrarii.

In cadrul firmei nostre, la inceperea lucrarii se percepe un avans de jumatate din onorariu plus taxele de OCPI, iar diferenta se va achita la sfarsit dupa avizarea lucrarii.

harta-Bucuresti-IlfovNOTA: In cazul terenurilor sau apartamentelor care in timpul verificarii de catre OCPI vor avea diverse probleme care nu tin de noi tehnice/juridice ( ne vom da toata silinta sa le rezolvam), de genul suprapuneri de orice fel sau diverse modificari  facute asupra unui imobil fara acte etc., avansul si taxa OCPI nu se mai pot restitui proprietarului si termenul standard de 21 de zile lucratoare se va decala pana la rezolvarea notei de complectare date de OCPI cu privire la problema aparuta.

In cazul terenurilor care au cadastru vechi si se solicita diverse modificari asupra numarului cadastral, daca in urma verificarii limitelor de proprietate se constata diferente fata de cadastrul avizat anterior, se va face intai rectificarea limitelor de proprietate si dupa aceea actualizarea ceruta de Dvs. Fiecare operatiune se face separat, deoarece noul program de inregistrare a datelor nu permite avizarea mai multor operatiuni simultan. Fiecare procedura se taxeaza separat ca o alta lucrare.

Ne puteti contacta pe e-mail-ul din sectiunea CONTACT pentru orice fel de nelamuriri sau informatii si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Consultanta este gratuita si nu atrage nicio obligatie din partea dvs!

Va multumim!

 

Cadastru

Asiguram urmatoarele servicii:Gps-South-S82-V

 1. Lucrari de cadastru si intabulare pentru orice tip de imobil (apartamente, case, vile, terenuri intravilane si extravilane) in Bucuresti si Ilfov;
 2. Actualizari/Rectificari de cadastru - modificarea limitei de prop...

Citeste mai mult

Topografie

Lucrari topografice executate de firma noastra: 

 1. Planuri de situatie si amplasament;
 2. Planuri de situatie in vederea obtinerii: PAC, PUD, PUZ, PUG sau a Certificatului de Urbanism;statie
 3. Intocmi...

Citeste mai mult

Constructii

casa-cheieExecutam de la A la Z lucrari de constructii:

 1. case la rosu;
 2. case la cheie;

Asiguram calitate maxima la preturi minime. Consultanta este gratuita si nu atrage nicio obligatie din partea dvs!

 

Citeste mai mult

Studii geotehnice

Reprezinta documentatia geotehnica de baza necesara proiectarii oricarei constructii, fiind parte componenta a documentatiei tehnice necesara autorizarii executarii lucrarilor de construire, conform Legii nr. 50/29.07.1991 privind autorizarea executării lucrărilor de const...

Citeste mai mult

Evaluari imobiliare

In vederea realizarii evaluarii imobiliare, va aducem la cunostinta:

 1. Scopul evaluarii imobiliare
 2. Acte necesare evaluarii imobiliare
 3. Tarife aferente evaluarii imobiliare

Citeste mai mult